Infooglasi

Kako organizovati proslavu povodom preseljenja firme?

Želite da organizujete korporativnu proslavu povodom preseljenja firme? Namera vam je da na simboličan način upriličite fenomenalan događaj koji će svi zaposleni pamtiti dugo i prepričavati sa osmehom na licu? 

Bilo da želite da napravite ogromnu žurku koja će trajati do kasnih sati ili ste odlučili da to bude manja proslava za ručak ili večeru u lepom, toplom ambijentu, postoje neka univerzalna pravila koja se koriste prilikom planiranja i organizacije ovako nečeg.

Pre nego što se odlučite za proslavu firme, jako je važno da obavite čitav proces oko preseljenja. Za tako nešto najbolje je angažovati agenciju za selidbe koja će se pobrinuti da se sav inventar firme bezbedno preseli na drugu lokaciju.

Jednom kada ste to uradili, možete da se potpuno posvetite organizaciji proslave. Evo koji su najvažniji saveti za tako nešto. 

#1 Odaberite idealan prostor za firminu proslavu

Najvažnija stvar prilikom organizacije jedne korporativne proslave jeste odabir idealnog prostora. Nakon što utvrdite tačan broj zvanica i datum održavanja, prva sledeća stvar na listi jeste pronalazak adekvatnog restorana ili sale koja će imati dovoljno kapaciteta da primi sve.

Pored samog prostora, od velike važnosti je i sama lokacija na kojoj će se proslava održavati. Možete gledati da bude u centru grada koji je odlično povezan sa svim delovima grada, ili u samom prostoru nove firme, što će dati poseban šmek čitavom događaju. 

#2 Organizujte prevoz za sve zaposlene zbog bezbednosti

Ukoliko planirate da organizujete veliku proslavu, morate da razmišljate i o bezbednosti svih svojih zaposlenih. Kako bi se svako vratio kući bezbedno i sigurno, najbolje rešenje je da organizujete prevoz za sve zaposlene nakon završetka žurke.

Ovo je naročito važno ukoliko planirate da napravite proslavu na nekoj udaljenoj lokaciji, u drugom gradu ili tome slično. Osim toga što ćete se na taj način pobrinuti da svi dođu svojim kućama sigurni, ovo će takođe biti i divan gest koji će im pomoći da se potpuno opuste i uživaju u svim čarima žurke koju ste im pripremili. 

Konobar koji drži čaše sa pićem

#3 Angažujte provereno dobar bend za vrhunsku žurku 

Čak i vrapci na grani znaju da je odlična žurka gotovo nemoguća bez vrhunskog benda. Muzika je najvažniji faktor od koga zavisi celokupna atmosfera na jednoj žurci. Zato je jako važno da unapred angažujete provereno dobar bend koji će dovesti atmosferu do vrhunca. 

Imajte na umu da su svi odlični bendovi mesecima unapred bukirani za skoro svaki vikend. Ukoliko želite da vam sviraju neki od najboljih beogradskih bendova kao što su: Beogradski Akustični Orkestar, Skala bend, Balkan Ekspres bend, Mega Mix bend i mnogi drugi, kontaktirajte ih što pre, kako vas neko drugi ne bi preduhitrio i zakazao vaš omiljeni bend za isti datum. #4 Obezbedite dovoljno hrane i pića za sve 

Pored idealne lokacije i muzike, ni jedna žurka ne može dobro da prođe bez dovoljne količine alkohola i hrane. Odabir fenomenalnog keteringa je još jedna jako važna stavka koju morate da rešite unapred kako bi svi bili srećni i zadovoljni.

Niko ne može da uživa praznog stomaka i bez adekvatne količine alkoholnog pića. Prilikom odabira adekvatnog keteringa, važno je da vodite računa da će među zvanicama sigurno biti i onih koji su vegetarijanci ili poste, kako bi znali da obezbedite poseban meni za njih.

Konsultujte se sa restoranom, odnosno salom u kojoj organizujete proslavu kako biste tačno znali kolika količine hrane i pića će biti dovoljna.

#4 Uživajte u dekoraciji prostora i planiranju svakog detalja

Planiranje i organizacija korporativne proslave je sama po sebi dosta uzbudljiva i stresna, međutim vrlo često može da bude i veoma zabavna. Sve zavisi iz kog ugla posmatrate jedan tako kreativan poduhvat.

Dekoracija prostora je svakako jedan od najslađih momenata svake organizacije poslave koja uvek dođe na kraju, kao šlag na torti. Jednom kada sve to završite, videćete koliko su sve ovo zapravo bile samo slatke muke

Ukoliko dozvolite sebi da se potpuno opustite i uživate u ovakvim momentima, čitava organizacija će proći dosta uspešnije i lakše, a sama proslava će biti fenomenalan događaj za pamćenje!  

Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Яндекс.Метрика