Infooglasi

Restoran za proslave – Konzulat Waterfront Events

Novi koncept KONZULAT WATERFRONT EVENTS CENTRA u potpunosti je kreiran da ponudi drugačiji doživljaj i iskustvo boravka na svakom događaju i za sve goste.

Tim za organizaciju događaja sa preko 15 godina iskustva, najviši gastronomski standardi i nesvakidašnji ambijent uz najlepši pogled na Kalemegdan, garantuju širok opseg mogućnosti za profesionalnu i pouzdanu organizaciju najrazličitijih događaja.

U Konzulatu možete napraviti nesvakidašnju svadbu, sa potpuno neuobičajenim rasporedom sedenja, kombinacijom otvorenog i zatvorenog dela prostora, a sve uz asistenciju i vođenje profesionalnih organizatora događaja, koji će vas od prvog kontakta usmeriti i pomoći vam da organizujete venčanje u svom stilu. 

Na raspolaganju vam je koordinator događaja, pouzdane hostese, profesionalni barmeni i konobari sa dugogodišnjim iskustvom rada u najprestižnijim objektima u Beogradu i vrhunska gastronomska ponuda, kojoj ne odolevaju ni  najzahtevniji gurmani.

Pun kapacitet restorana je čak 230 mesta, a prostor je takav da se lako može prilagoditi i mnogo manjoj grupi ljudi bilo da organizujete poslovne proslave ili slavite svoj rođendan ili važne datume vaših najdražih.

Veliko iskustvo u ugostiteljstvu i organizaciji različitih vrsta događaja koje poseduje tim koji sada vodi računa o svemu u Kozulatu, ostaviće vam kao jedinu obavezu da se opustite i uživate sa svojim gostima. 

Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Яндекс.Метрика